Mindig csak jót enni - 6. TERRA MADRE találkozó/gathering -- JUST GOOD FOOD FOREVER-- Tarcal, 2023, december 12, 17:00, 6 Puttonyos Borfalu -

(summary in English below)ITT AZ ALKALOM egymás finom, egészséges, házi készítésű ételeit kóstolni kötetlenül, recepteket és tapasztalatot cserélni!

Sok új arcot, kicsiket, iskolásokat, felnőtteket, idősebbeket és kedves visszatérő résztvevőket várunk sok szeretettel a 6. ÉTEL-ÜNNEPRE a TERRA MADRE (Földanya) napján.

A belépés ingyenes, a találkozó pontosan olyan lesz, amilyenné azok teszik, akik eljönnek. Gyertek, jöjjenek!

A mostani kihívás: hozzunk olyan kóstolnivalókat, amelyekhez növényi hozzávalókat használunk, és ha lehet, helyi termesztésűt. De ha valaki csak a kíváncsiságát és nyitottságát hozza, mert szeretne változtatni valamiért a táplálkozásán, annak is örülünk! Én kerti zöldeket és egy nagyon finom, fehérjedús sárgaborsó-különlegességet tervezek hozni. 

A Földanya ünnepe a helyi, termelői élelemről és a Föld minden élőlényével való egységünkről, elválaszthatatlanságunkról is szól. Arról, hogy ételeink akkor táplálnak egészségben, ha nem ártunk a Földnek. Sokan vágyunk erre. 

Az önkormányzat által biztosított helyszínen, önkéntes munkával, mindannyiunk hasznára szerveződik ez a program. Helyszín: 6 PUTTONYOS BORFALU, december 12, 17:00 óra. 


Celebrate Terra Madre day with us in Tarcal! Bring aong plant based food for tasting and your best plant recipes.


Comments