Vacsorára várunk 2024 május 18-án, szombaton 6-tól - vagy máskor //Book your dinner for 6 p.m. Saturday, May 18, 2024, 6 pm. Or some other time!


boldog őszi pillanat: elkészült a sárgaborsó tempeh, az umebosi és leszűrtem az ume su-t //happy moment: tempeh is ready, 'umeboshi' also, ume su is bottled!



Még van pár hely: / There are a couple of places for this:

vacsora november 22-én (vasárnap) 6-tól/dinner on November 22 (Sunday) from 6:00 p.m.

Jelentkezzen be: 06 20 3817172 vagy terrapolistarcal@gmail.com//

Book now by email or phone!

Természetesen más időpontokra is be lehet jelentkezni előre, szívesen küldök menü ajánlatot.

Feel free to book in advance any other time and I will send you a menu offer.

Szeretettel várjuk! / Looking forward to having you at Terrapolis guest table!

Menü/ see the menu in English below:

indiai csicseriborsóleves mángolddal

kerti levél- és virágkóstoló

nagyon finom sült házi sárgaborsó tempeh (ahogy Hódi Csillától tanultam), házi tofu, magyar bio barna - és tarkarizs, sült zöldségek, mángold, házi kovászolt zöldségek 

birses tarte frangipánnal

szóda

hozott bort felszolgálok

______________________X___________________XXX_____________________X_______________________

Indian chickpea soup with Swiss chard

tasting of garden leaves and flowers

fried home-made yellow split pea tempeh (as learned from Csilla Hódi), home-made tofu, Hungarian organic brown- and  mixed rice, fried vegetables, Swiss chard, home-made fermented vegetables 

quince tarte with frangipane

seltzer

BYOB



Now Terrapolis also on Happy Cow!

Comments