EBÉDEK, vacsorák előre bejelentkezéssel, Szimpátia-Empátia Bár/ LUNCHES with booking in ADVANCE,
Terrapolis a HYPHA_ETC Third Places: Hospitality in Flux oktatási programjában: link itt
TERRAPOLIS in the education program of HYPHA_ETC, see the link from above
____________________
Részletek, foglalás emailben vagy telefonon (ld. fejléc). Jó lesz! Hívjanak!
4-course lunches including garden leaf-and flower tasting -- do get in touch by phone or email to book and to find out the details. We look forward to a great time!
__________
ÚJRA WORKSHOP júlus 13-án, SZIMPÁTIA-EMPÁTIA a kertben - workshop! Várunk szeretettel. Ingyenes program.
szombat este 7-8 pm on Saturday WORKSHOP: Sympathy- Empathy in the garden
fb esemény link, osztható, osztható
a részvételi szándékot kérem jelezzék itt terrapolistarcal@gmail.com vagy 00 36 20 3817172 / please get in touch if interested at the above contacts _______________
E cikk linkjének egy külön bejegyzést szánok, a téma a konviviális étel terei, de nem akarok késlekedni a megosztásával: https://www.politika.io/en/article/towards-convivial-foodscapes
Above is a link to an exciting article written by one of Terrapolis' guests, Raúl Matta on convivial foodscapes, but I plan to make a dedicated post for the topic.
Szerzője a Terrapolis vendége volt, és örömmel működtem közre a Konviviális című rajzom közlésre bocsátásával Raúl Matta nagy örömére, amikor kiderült, hogy ezt a témát kutatja.
Alább pedig a május 4-5-ös hétvége kóstolója és régebbi képek.
Ez volt a kóstolótányéron: sült zöldborsótempeh, új- és ókimcsi, szecsuáni házi tofu, barna és fekete biorizs, mángold, gomba, pirított szezámmag, kerti levelek, 'umebosi' //
these were on the tasting plate: fried green pea tempeh, home made Szechuan tofu, brown and black rice, fresh and mature kimchi, Swiss chard, mushrooms, gomasio, garden herbs, 'umeboshi'
tulipánszirom és humusz mikroszkóp alatt /tulip petal and humus under the microscope
Comments
Post a Comment