Mit eszünk a Bűbájoson? és egy Wineartculture interjú/ What's for lunch at the Witchy Weekend?And a Wineartculture interview

Csám-csám, nyám-nyám
EBÉD/LUNCH:

SZOMBATON/SATURDAY:

grúz diós-zöldséges krém, házi kovászos kenyér/Georgian walnut-vegetable spread, home made sourdough bread

indiai zöld leves csicseriborsóval, maceszgombóccal/ green soup with chickpeas and matzo balls

kerti levél- és virágkóstoló/tasting of garden leaves and flowers

házi selyemtofu, magyar biorizs gomasióval, csicsókasaláta, mángold- kimcsi-"umebosi"/
home-made silken tofu, Hungarian organic rice with gomashio, Jerusalem artichoke salad, Swiss chard- kimchi- "umeboshi"

birses tarte mandulával, szilvás ganache torta/quince tarte with almonds, plum ganache cake

szóda/seltzer
________________
90%-ban bio és saját vegyszermentes hozzávalókból/organic and own chemical product-free ingredients
BYOB - hozott bort szívesen felszolgálok



VASÁRNAP/SUNDAY:

falatok, gyógyteák és
 ebéd szombat este 8-ig történő megrendeléssel:

zöld leves csicseriborsóval, maceszgombóccal
házi selyemtofu, magyar biorizs gomasióval, gőzölt csicsóka, kerti levelek házi öntettel, kimcsi, umebosi
birses tarte mandulával, sült alma
szóda
________________
90%-ban bio és saját vegyszermentes hozzávalókból
BYOB - hozott bort szívesen felszolgálok
______________




részletes program az előző bejegyzésben/ detailed program in the previous post
a többi a Bűbájos Hétvége honlapján / the rest on the website of the Witchy Weekend soon in English!

a Wineartculture dupla interjúja Majoros Laci tarcali borásszal és velem/Hungarian language double interview with Tarcal winemaker László Majoros and me


április 9:

Van valami csoda a kertben, épp most. Vissza nem térő pillanatok ezek, gyönyörű fogások lesznek!
There is some miracle in the garden right now! Ephemeral garden moments result wonderful dishes!

Készítek három-négy ételt, a menüt kiteszem a sarokra meg a kapura, akit érdekel, hívjon - 06 20 3817172, jöjjön!
dél és hat óra között

I will prepare three or four dishes, the menu will be on the corner of the street and on the Terrapolis gate, call 06 20 3817172, come!
between noon and 6 p.m.

április 9 MENÜ: 





_________________




 








Comments

Post a Comment