A Terrapolis részletes programja a Bűbájos Hétvégén/ Detailed program at Tarcal Witchy Weekend
KERTLÁTOGATÁS ÉS TAVASZI EBÉDEK
Tarcali Tavasz - Bűbájos Hétvége, április 29- május 1
Tarcali Tavasz - Bűbájos Hétvége, április 29- május 1
Terrapolis - Kert és asztal
Terrapolis - Garden and Table
Tarcal, Könyves Kálmán street 86
Az ökológiai gondolkodás és tett helyszíne egy permakultúrás, vegyszermentes kertben és annak konyhájában. Milyen az, amikor az asztal és a kert, növény, ember, állat, kő összeér és összeérik. Ételek. Megkóstolhatod a zöld levest maceszgombóccal, a laboda tazsint vagy olyan salátát, amiben húsznál is több növény van. Vagy valami mást, ami éppen terem. Bejelentkezés szükséges.
SZOMBAT- április 29/ SATURDAY
10:00 -11:00
Amit a kert kap és amit ad - bevezetés egy permakultúrás kísérleti kertbe és annak konyhájába. Zöldturmix. 1000 Ft/fő
Előzetes bejelentkezéssel (legfeljebb 12 látogató).
What the garden gets and gives - introduction to an experimental permaculture garden and its kitchen. Green smoothie. 1000 HUF. Please book (max. 12 visitors).
TAVASZI EBÉD 15:00-től: A gazok méze - avagy: azt esszük, ami itt van. A Kern pincészet boraival és borászával, Jelena Szavercsenkoval.
vadkovászos Király búza kenyér, fűszervaj, kerti levelek
töltikék
zöld leves maceszgombóccal
tarte házi birslekvárral
Foglalás, részletek: terrapolistarcal@gmail.com vagy 0620 3817172
Előzetes bejelentkezés szükséges, legfeljebb 12 fő
SPRING LUNCH from 15:00: Honey from a weed: slow eating where it all grows. With the wines and winemaker, Jelena Saverchenko, of the Kern Winery.
sourdough bread, herb butter, garden leaves
stuffed leaves
green soup with matzo balls
tarte with quince jam
Please get in touch for reservations and details: terrapolistarcal@gmail.com, 0620 3817172. Maximum 12 guests.
VASÁRNAP - április 30/ SUNDAY
TAVASZI EBÉD 14:00-től: A gazok méze - avagy: azt esszük, ami itt van. A Kern pincészet boraival és borászával, Jelena Szavercsenkoval. Előzetes bejelentkezés szükséges, legfeljebb 12 fő
SPRING LUNCH from 14:00: Honey from a weed: slow eating where it all grows. With the wines and winemaker, Jelena Saverchenko, of the Kern Winery. Please get in touch for reservations and details. Maximum 12 guests.
HÉTFŐ - május 1/MONDAY
TAVASZI EBÉD 14:00-től: A gazok méze - avagy: azt esszük, ami itt van. A Kern pincészet boraival és borászával, Jelena Szavercsenkoval. Előzetes bejelentkezés szükséges, legfeljebb 12 fő
SPRING LUNCH from 14:00: Honey from a weed: slow eating where it all grows. With the wines and winemaker, Jelena Saverchenko, of the Kern Winery. Please get in touch for reservations and details. Maximum 12 guests.
Comments
Post a Comment