A Terrapolis részletes programja a Bűbájos Hétvégén/ Detailed program at Tarcal Witchy Weekend

KERTLÁTOGATÁS ÉS TAVASZI EBÉDEK
Tarcali Tavasz - Bűbájos Hétvége,  április 29- május 1 

Terrapolis - Kert és asztal
Terrapolis - Garden and Table

Tarcal, Könyves Kálmán street 86

Az ökológiai gondolkodás és tett helyszíne egy permakultúrás, vegyszermentes kertben és annak konyhájában. Milyen az, amikor az asztal és a kert, növény, ember, állat, kő összeér és összeérik. Ételek. Megkóstolhatod a zöld levest maceszgombóccal, a laboda tazsint vagy olyan salátát, amiben húsznál is több növény van. Vagy valami mást, ami éppen terem. Bejelentkezés szükséges.


SZOMBAT- április 29/ SATURDAY

10:00 -11:00
Amit a kert kap és amit ad - bevezetés egy permakultúrás kísérleti kertbe és annak konyhájába. Zöldturmix. 1000 Ft/fő
Előzetes bejelentkezéssel (legfeljebb 12 látogató).

What the garden gets and gives - introduction to an experimental permaculture garden and its kitchen. Green smoothie. 1000 HUF.  Please book (max. 12 visitors).


TAVASZI EBÉD 15:00-től: A gazok méze - avagy: azt esszük, ami itt van.  A Kern pincészet boraival és borászával, Jelena Szavercsenkoval.

vadkovászos Király búza kenyér, fűszervaj, kerti levelek 

töltikék 

zöld leves maceszgombóccal 

tarte házi birslekvárral 

Foglalás, részletek: terrapolistarcal@gmail.com vagy 0620 3817172
Előzetes bejelentkezés szükséges, legfeljebb 12 fő

SPRING LUNCH from 15:00: Honey from a weed: slow eating where it all grows. With the wines and winemaker, Jelena Saverchenko, of the Kern Winery. 

sourdough bread, herb butter, garden leaves

stuffed leaves

green soup with matzo balls

tarte with quince jam

Please get in touch for reservations and details: terrapolistarcal@gmail.com, 0620 3817172. Maximum 12 guests.

VASÁRNAP - április 30/ SUNDAY

TAVASZI EBÉD 14:00-től: A gazok méze - avagy: azt esszük, ami itt van. A Kern pincészet boraival és borászával, Jelena Szavercsenkoval. Előzetes bejelentkezés szükséges, legfeljebb 12 fő

SPRING LUNCH from 14:00: Honey from a weed: slow eating where it all grows. With the wines and winemaker, Jelena Saverchenko, of the Kern Winery. Please get in touch for reservations and details. Maximum 12 guests.


HÉTFŐ - május 1/MONDAY

TAVASZI EBÉD 14:00-től: A gazok méze - avagy: azt esszük, ami itt van. A Kern pincészet boraival és borászával, Jelena Szavercsenkoval. Előzetes bejelentkezés szükséges, legfeljebb 12 fő

SPRING LUNCH from 14:00: Honey from a weed: slow eating where it all grows. With the wines and winemaker, Jelena Saverchenko, of the Kern Winery. Please get in touch for reservations and details. Maximum 12 guests.



Comments